Vitali, 8:20 AM

2020. július 31., péntek

Üveg gyártás

Készülhet belőle üvegedény vagy különleges alakúra csiszolt optikai üveg , azaz lencse, amely megtöri és összegyűjtheti vagy szórhatja a fényt. Az egyedi üveg csodálatos, szépségét minden vendéged csodálni fogja. Fontos kiemelni, hogy az egyedi üveg gyártás során nem csak a látványra törekszünk, hanem nagyon tartós és a biztonságos üveget hozunk létre.


Edzett üveg gyártás , rövid határidővel. Edzés előtt, a síküveget formára, és méretre vágjuk, élcsiszoljuk, lyukat fúrunk akár a tartószerkezetnek, üvegzsanérnak, pontmegfogós rögzítésnek, fogantyúnak és a méretek ellenőrzése után kerül edzésre az adott üveg. Keress bizalommal minket, segítünk!

Az üveg a mi világunk. Jellemző római használati tárgyak voltak a „sima” és mozaik-, illetve murrhaüvegből egyaránt készített bordás ivótálkák is. A murrhaüveg (vasa murrhina) különböző féldrágaköveket utánzó, sávozott anyagú üvegtípus, a mozaiküveg különböző színű, méretű és formájú darabokból mozaikszerűen összeolvasztott üveg. Feldolgozott üveg és beépítés.


A hőszigetelt, thermo üveg =Két esetleg három réteg üveg , légmentes összeragasztva. Hőszigetelő üveg gyártás. A normál float üveg , edzetlen, hőkezeletlen üveg.


A float üveg letemperálása egy olyan ellenőrzött hűtési folyamat, amely szerves része a float üveg gyártási folyamatának.

Tevékenységünk három ágazatra osztható, építőipar, jármű- és egyéb ipari alkalmazások. Befőttes- (facett) üvegeink háztartási és élelmiszeripari használatra is egyaránt kiválóan megfelelnek. Lekvár, méz, savanyúság, torma és egyéb finomságok tárolására, csomagolására használják.


Széles választékban, megbízható, kozmetikai tárolók, üveg , műanyag tárolók és színes tégelyek házi kozmetikumoknak tisztítószereknek. Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat. A kétrétegű hőszigetelő üveg technikailag úgy érhető el, hogy a lakótér felőli üvegtábla külső oldalát úgynevezett lágyfém-bevonattal (Low-E réteggel) látják el, és a köztes teret argongázzal töltik fel. Low-E, rövidítés a low emissivity angol szóból származik aminek jelentése, alacsony sugárzási érték.


Az első lépés az új üveg zuhanykabin felé a megfelelő zuhanykabin modell kiválasztása. A üveg zuhany- üveg válaszfalaknak meg kell felelniük a már meglévő zuhanytálca alakjának és méretének. Egyedi üveg korlát készítés gyártás garanciával rövid határidővel. A két üveg közözött-i laminátum VSG (ragasztó fólia) lesz biztonságos az üvegkorlát. Nem lehet átszakítani így üvegtörés esetén az üvegkorlát üvege a helyén marad.


Fürdőszoba falai is készülhetnek üvegből, nagyon trendi fürdőszoba a hálószobában, abszolút kristáytiszta üvegfal megoldással. Kristálytiszta üveget és funkcionális zuhanyüveget javaslunk. Cégünk európai üveggyárral áll szerződéses viszonyban, valamint kizárólagos magyarországi és szlovákiai képviselete vagyunk a litvániai UAB Elmoris lapkagyárnak, így biztosítjuk vevőink számára a legjobb.


Prémium pálinkás üveg literes, Svéd Bordói üveg palack. Boros üveg vagy pálinkás üveg.

Ideális italok tárolására vagy ajándékozás céljából. Az alap ár nem tartalmazza a záródugót, csak ha bejelöl hogy kérsz hozzá! Amennyiben megtekinti a Szalafa Kft. MDF-festett ajtókon és az üveg tolóajtókon át, az Altholz ajtókig látni fogja, hogyan találkozik az esztétikai megjelenés a funkcionalitással, valamint hogyan képes a fa állandóan megújulni a divat és az igények függvényében. Magyar Belsőépítészeti üvegtermékek gyártóinak.


Alapkoncepciónk, mely a vállalkozásunk fő iránya napjainkban is: az egyedi-különleges belsőépítészeti üvegek gyártása, kivitelezése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések