Vitali, 8:20 AM

2020. június 9., kedd

Virágkötöző drót

Művészellátó Szakáruház beszállítóira alapozva. A művészellátóra jellemző első osztályú minőséget tartjuk a legfontosabbnak a hobbifelhasználók részére kialakított kínálatunknál is. A virágba borult tavaszból ötletet merítve nagy csokor pompás, krepp papírból készíthető virágot gyűjtöttem össze. A leírások mind lépésről-lépésre képekkel készültek.


Hálózati hosszabbító bakelit 3-as elosztó műanyag előtti kórból 170cm zsinórral Kínál!

Daniel Ray oldaltáska Kínál! Kell egy csinos husáng, pár kiürült, kimosott, kicsi befőttes üveg, kampós csavarok, virágkötöző drót és persze festék. A vizes bázisú festék spray matt. This video is unavailable.


Skip navigation Sign in. Mi most az új, Na, de milyen? Posts about virágkötöző written by modelcarsystem.


Tekerjük a drótot a virág szára köré, közvetlenül a fej és a szár találkozásánál.

Technika és életvitel tankönyv 2. Virágkötöző drót , mm, 1g - natúr a Száraztermés kategóriában - most 3Ft-os áron elérhető. Ahogy a barkaágakkal követed az alap formáját, közben virágkötöző dróttal folyamatosan rögzítsd is. Ha kevesled a két keze használj segítségnek nagy iratcsipeszt, ezzel megfogod az ágakat az alaphoz, amíg rögzíted őket. Készítsünk darab téglatestet kartonpapírból.


Mindenképpen ajánlott egy könnyen takarítható helyen dolgozni, mert a tűlevelek hullani fognak, és a virágföld is könnyen kiszóródhat. A tojástartó dobozt kiszabjuk, körbevágjuk a kis mélyedéseket, ez lesz a virágunk közepe. Fogjuk csokorba az összes. Hogy körkörösen meg tudjuk festeni őket, egy ceruza vagy toll segítségével vékony kötöző drótot tekerünk fel, ennek a végével.


A csupaszon maradt dróttal dolgozunk tovább: ráhúzzuk a levelet és az papírcsíkot a közepénél. A hátuljához vágj ki egy másik kört az egyszínű kartonból. Vágj ki a fotóból e. Sodorja össze a drót két végét, majd csináljon ágat belőle. Fokozatosan haladjon a fa teteje felé. Lépés - Díszítés Ezután díszítse apró, színes gyöngyökkel vagy függőkkel az ágakat.


Lépés - Leragasztás Ragassza le a cserép. Az első egy asztaldísz.

Igazán semmiség az egész, nem kell még pénzt se költeni rá szerintem, ha van otthon megfelelő papír és egy kis virágkötöző drót. Majd legfeljebb megfelelőnek nyilvánítjuk a papírt, és ha nem olyan a drót , akkor a meglevőt használjuk. Otthon dekor hírei blogja a Network.


Ebben a nagy hidegben nem csak magunkat bugyoláljuk be jó melegen, de a lakásunkat is felkészíthetjük a télre, ha például a könnye nyárias függönyeinket vastag téliekre cseréljük. A nyak belsejében van egy darab műanyag, ami a nyak első és hátsó részét összeköti. A drótból csinálunk egy kis hurkot. Szedj egy csokorra valót a parkokban, városi utcákon álló csörgőfa fürtökben lógó terméséből és fújd le fehérre.


A FALLER a vezető drót lefektetéséhez egy speciális, ezért igen drága horonyvágó szerszámot javasol (kb. 3Ft!). Sokat agyaltam, hogyan is lehetne egy kicsit fárasztóbb, több verejtékkel járó munkával, de lényegesen olcsóbban beleimádkozni az asztalba a hornyot.


Beköszöntött a szeptember és vele együtt a meteorológiai ősz is, bizonyítékként elég a sárguló levelű fákra nézni. Ez inspirált minket arra, hogy megosszuk veletek három dekoratív őszi ajtókoszorú elkészítési módját, no meg az is, hogy a hétvége pont remek alkalom egy kis „barkácsolásra”. Ez a fajta virágkötöző drót elég vékony - ezért lehet pl.


Egy nagy tobozkoszorút biztos nem tart meg szép kör alakúnak. Az én koszorúm viszonylag kicsi, kb. Virtuális túra a Bartók Béla úti Hobbyművész boltban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések