Vitali, 8:20 AM

2020. május 4., hétfő

Színezett üveg

Színezett üveg

Olyan mint a rendes üveg , viszont színezhető, így az üveg a harmadik blokk a Minecraftban ami színezhető. Tizenhat színváltozata van ugyanúgy mint a gyapjúnak, és az agyagnak. Templomok, katedrálisok, vagy egyszerűen csak színezett.


Színezett üveg

Az anyagában színezett üveg teljesen átlátszó, akár csak az előbb említett float üveg. Olvasztási folyamat során kapja meg a végleges színét a hozzá adagolt fémoxidtól. Tehát ennek az üvegnek a színe, amit látunk, nem például laminálás, fóliázás eredménye, ami a float üvegnél is megvalósítható, hanem a szín.


Anyagában színezett üvegek (Abszorbciós üvegek) A modern építészet egyik legfontosabb eleme a funkcionalitás mellett a látvány. A tendencia a belátást jobban megengedő kisebb reflektivitású üvegek irányába tolódik el. A színezett üveg előállításának két fő módszerét ( színezett oxidoknak az üvegmasszába keverése, illetve az üveg szennyeződéseinek, természetes elszíneződésének kihasználása) - már kezdettől fogva kiaknázták az üvegkészítők. Használható számos területen, többek között az építőiparban, belsőépítészetben, autó iparágakban. A gyártási metódusnak köszönhetően az üvegnek alacsony a fényvisszaverődése és nagyon jó a napenergia elnyelő képessége.


Ezért is alkalmazzák számos olyan területen, ahol fontos a fényvédelem. Olyan üveg , amelyre a bevonatot magas hőmérsékleten viszik fel és beégetik az üveg felületébe a float üveg , vagy a parsolüveg gyártási eljárása során. A reflexiós üveg szintén anyagában színezett síküveg, de külső felületén fény és hő visszaverő réteggel bevont. A fény visszaverődése mindig a világosabb oldal felé erősebb.


Ez utóbbi nem viszi el a festett üveg színét a zöld irányába. Az üveg falburkolatok (dekor üveg ) a RAL vagy NCS színskála bármely színében megrendelhetőek, legyen az fehér, fekete, vagy színes, és fényes felületeikkel modern hatást érhetünk el. Szinezett üveg árak és üvegminták.


Színezett üveg

Mi vagyunk az ön üvegesei! Egy jó üveges csak egyszer megy! Csak egyszer kell jól megcsinálni! Az „úsztatott” kifejezés arra vonatkozik, hogy a gyártás során a forró üveget olvasztott ónon úsztatják.


Az úsztatott eljárás által rendkívül precíz felszín, sima felület és tökéletesebb optikai, torzmentes adottságú üveg jön létre. Nehezen törik, de rideg erős behatás következtében az edzett üveg is eltörhet. Törés hatására az edzett üveg „szétfolyik” hasonlóan, mint a gépjárművek szélvédői, így komoly sérülést nem tud okozni. Ezeknek a színezett anyagú, hat- vagy nyolcszög keresztmetszetű, lefelé enyhén szélesedő, füles kannáknak és palackoknak a talpazatát és vállát levélfrízekkel osztott antik tojássor díszíti, oldallapjaikat pedig rozetták, gyümölcsök vagy antik korsók. Az edzett üveget vágni nem lehet, így.


Türosz, Szidón és Alexandria üvegkereskedelme híres volt. Plamibel ( színezett) üveg. Előállítása: Előállítása megegyezik a float üveggel.


A folyékony üveghez adott színezőanyaggal érhető el a színezett sík üveg színe. Jellemzően szürke, bronz, kék színben kerül forgalomba. Planibel Low-E Anti-Fog üveg.


Az AGC egy speciális ún. Színezettségéből faka hogy a fényt megszűri, fényt. A clear Float üveget egy pyrolitikus bevonattal látják el.


A Robax tűzálló üveg ellenáll a több, mit 7Celsius fokos extrém hőmérsékletnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések