Vitali, 8:20 AM

2020. március 10., kedd

Ponthegesztett tekercses kerítés

Magas eleganciával, esztétikával és hosszú élettartammal rendelkeznek. Többnyire kertek, parkok, nyilvános helyek, sportarénák elkerítéséhez. Zöld ponthegesztett háló esetén felhasználható AQUIGRAF oszlop, Agrafes “C” kapocs segítségével.


A ponthegesztett tekercses kerítéseket méteres csomagolásban lehet. Olcsóbb variáció a BPL oszlopok és vezérdróttartó felfogatóval.

Ponthegesztett tekercses kerítés árlista. Függőleges és vízszintes tűzihorganyzott huzalok hegesztésével készült kerítésháló. Használható utcafronti, oldalsó, hátsó kerítésnek, telken belüli elválasztáshoz, kennel építéshez. Galvanizált és műanyaggal bevont drótból készült fém dekoratív háló.


BEVONATOS HEGESZTETT TEKERCSES KERÍTÉSEK. Nem igényel speciális gépezetet és. Megfelel családi házak, irodaépületek, közintézmények, iparterületek védelmére.


A Pantanet Family zöld műanyag bevonatos hegesztett kerítésháló családi házak, kertek, parkok, ipari létesítmények, gyárak és raktárak oldalkerítéseként szolgál.

Az Euro Fence Strong tekercses kerítés erős és megbízható oldalkerítés. A zöld műanyag bevonatos kerítésháló sokféle felhasználási lehetőséggel bír. STtípusú ponthegesztett tekercses kerítés. Kedvező árfekvés és igényes megjelenés jellemzi.


Toldi kerítés - ST19. Drótfonat gyártás 3m magasságig féle lyukosztással. Vadháló,hegesztett háló, csirkeháló, oszlop, táblás kerítés , huzal, kapu és minden más egyéb kerítéshez szükséges anyag kis - és nagykereskedelme. Biztonságos, időtálló kerítés ? A telek, kert határain jellemzően kerítést építünk.


De építhetünk kerítést a telken belül is, például kuka, komposztáló elkerítésére – hogy a kertben játszó gyerekek ne férhessenek hozzá. Meggátolja az állatok ki-, vagy éppen bejárását, jelzi a birtok határait, és véd az. A mögöttünk álló évtizedes szakmai tapasztalattal nézünk elébe az új feladatoknak. TORLAND A KERÍTÉSÉPÍTŐ! Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan!


A tekercses kerítések kiváló minőségű és egy megfizethető megoldású kerítés a lakossági és az ipari igények kielégítésére. A modern formatervezésű tekercses kerítések a függőleges és a vízszintes huzalok ponthegesztésével készül és minden esetben műanyag felületvédelmet kap, amelyek a tekercsek hosszabb élettartamát biztosítják.

Alkalmas lakossági, közületi és ipari felhasználásra. A tekercses , ponthegesztett Unita Forte kerítés optimalizálja az ár-minőség kapcsolatát. A Bastille az elegáns védelem.


A horganyzott rácsnak rendkívül sokoldalú a felhasználhatósága. A teljesség igénye nélkül néhány példa: labdafogó rács, ketrecek, kalitkák, járdarácsok, ipari csarnokok járófelülete, gabion falak alapanyaga, növényfuttató rácsok stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések