Vitali, 8:20 AM

2018. január 26., péntek

Bontott tégla cegléd

Ha hagyományos tégla , vagy más építõanyag vásárláson gondolkodik, a bontott tégla és más bontott építõanyagok nagyon jó alternatívát kínálnak. A kiszállításban országszerte szívesen és kedvező áron segítünk. A bontott tégla ára a raklap és a fólia csomagolás árát tartalmazza, de a szállítás költségét nem.


Mi csak egész téglát. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A kisméretű bontott tégla raklapon kerül szállításra.

Rendelhető tételek: min. Raklap Kiszállítás az egész országban megoldható! A raklapokon téglaszél és téglabelső vegyesen található, sárga és vörös színű szeletek egya. Szeletelt tégla és Vágott téglaburkolatok,rusztikus járólap értékesítés kivitelezése ( felrakása ) igény esetén kiszállítása az szinte az ország egész területére. Eladó új és használt Tégla , falazóelem hirdetések Cegléd területén.


Csak egész raklapot szállítunk! Vegyes raklapok -a címeres egész tégla , -a sima egész tégla. Az ár a szállítást nem tartalmazza!

Szeletelt tégla előnyei a bontott téglával szemben: ALKALMAZHATÓ: A téglaszelet nagy előnye, hogy utólag felrakható, akár homlokzati szigetelésre, gipszkartonra is. Könnyű súlya lehetővé teszi, hogy gipszkartonra téve kifugázva teljesen visszaadja a régi idők hangulatát. Mondjuk egy zsalukőből készült pince esetén, a. Ha segítséget szeretne, írjon nekünk, és együtt biztosan kitalálunk valamit, amire majd büszke.


Megyék, ahol van eladó bontott cső. Pest megye (93) Somogy megye (326) Zala megye (67) Települések használt bontott cső kínálata. Siófok (93) Cegléd (93) Keszthely (67) Ezek is vannak használtan.


Mivel az öreg bontott téglák nagyon jó minõségûek, a belõlük készített vágott téglák is kiválóak lesznek. A szeletelt tégla kiválóan alkalmas kül és beltéri falfelületek burkolására, de járófelületre nem ajánlom, oda jobb az egész bontott tégla. Ha autó is közlekedik rajta, akkor lehetõleg élére állítva. Többféle olcsó, használt nagyméretű eladó Cegléd és környékén.


Mennyi a nagyméretű ára használtan? Egész és fél bontott tégla , kb. Ingyenes elvihető építési törmelékkel együtt. Kínál Kisméretű bontott tégla : Eladó 2db kiméretű bontott tégla a képeken látható állapotban. Házhoz szállítás benzin költségen megoldható bárhová.


Minőségi szeletelt, vágott rusztikus falburkolatokhoz, tégla burkolatokhoz és járólapokhoz, most nagykereskedelmi áron juthat hozzá, már kisebb tétel vásárlása esetén is!

Pest megye (13) Somogy megye (60) Zala megye (3) Települések használt bontott plató kínálata. Cegléd (13) Siófok (5) Keszthely (3) Ezek is vannak használtan. Budapest (1) Pest megye (2) Tolna megye (1) Települések használt bontott gerenda kínálata.


Tököl (1) Cegléd (1) Ezek is vannak használtan. Mostanában elterjedt, hogy a bontott tégla szeletekre vágásával, egy vékony burkolóanyagot állítanak elő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések