Vitali, 8:20 AM

2017. május 2., kedd

Önfúró csavar ár

Gipszkarton csavar fémhez Fém és gipszkarton lapok rögzítésére Önfúró tehát előfúrást nem igényel Speciálisan gipszkartonhoz fejlesztve Könnyű használat Hosszú élettartam Kiváló minőség A kép csupán illusztráció! Csavaráru és rögzítéstechnikai termékek széles választékát kínálja áruházunk , nyíregyházi üzletünk valamint csavar nagykereskedésünk. Folyamatosan bővül választékban és minőségben kínálatunk. Mintha csak egy hatalmas barkácsáruházban járkálna: több ezer fa-, kapupánt-, állvány- és gipszkartoncsavar egy helyen. Ha minket választ, még cipekednie sem kell.


LINDAB LD3T önfúró lemezcsavar acél könnyűgerendához, EPDM tömítéssel Önfúró lemezcsavar max.

Lemezcsavarok és önfúró csavarok vásárlása és rendelése az OBI-nál. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek.


Akciós Csavar , csavaranya ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem minden esetben telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek. Csavarok vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Alkalmas 1-mm falvastagságú acélszerkezethez történő rögzítéshez. RAL standard színekben rendelhető. A legkedveltebb kötőelem, és az egyik legegyszerűbb gép feladata a rögzítés oldható kötéssel. Továbbá gondolhatunk rá mint egy alkatrész vagy mint egy szerkezet elemeként azaz gépelemként.


A csavarok alapvetően hasonlítanak egymásra, fej kialakítása pedig függ felhasználástól. Menet kialakításuk függ az anyagtól amibe behajtani kívánjuk. Hatlapfejű lemez csavar. Fej kialakításuk a stabil behajtást segíti elő, a fejen kiképzett váll biztosítja az akadás mentes behajtást és a nagy felületet, de a rögzítés és víz szigetelés érdekében gumis alátéttel is alkalmazhatóak.


Hegy és menet kialakításuk szerint lehetnek önmetsző és önfúró csavar. A csavarok 2darabos doboz kiszerelésben, vagy akár darabáron is értékesítjük. Rögzítő csavar árakért érdeklődjön értékesítő kollégáinknál elérhetőségeinken!


Az árváltozás jogát fenntartjuk! Kérjük elérhetőségeinken érdeklődjenek az árukészletről és a pontos árakról! A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Csavar Gyártási termékek átfogó skáláját kínáljuk, beleértve a különböző kötőelemeket, szigetelőcsíkokat vagy más tartozékokat, amikre szüksége lehet.


Személyre szabhatja a termékek típusát, hogy azok megfeleljenek az ön igényeinek.

OPEL) fejjel, kör alakú gallérral. Anyaga horganyzott acél. A csavar elején a csavar saját anyagából kialakított önmetsző hegy található, így az anyagba külön előfúrás nélkül behajtható. Nagykereskedelmi ár = listaár - Figyelem! A megadott ár 1db csavarra vonatkozik!


Tisztelt Ügyfeleink! Kulcs- Ár webáruház az olcsó és minőségi Kötőelem webáruház. A sorrend alapja: Relevancia Relevancia Név, A-tól Z-ig Név, Z-től A-ig Ár , alacsonytól a magasig Ár , magastól.


Opel csavar önfúró.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések