Vitali, 8:20 AM

2019. november 11., hétfő

Perforált falemez ár

Lemez, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Lemezek árak, és további információk, specifikációk. Egyedi gyártású perforált lemezek. Mezőgazdasági rostalemezek.


Mivel a perforált lemezek a legnagyobb felhasználási területtel rendelkeznek az ipar szinte minden ágazatában és nem utolsósorban az építészetben is, ezekből a lemezekből rendelkezünk a legszélesebb választékkal. A körlyukasztású lemezek a leggyakrabban alkalmazott perforált lemezek közé tartoznak. A rétegelt lemez tulajdonképpen egy szimmetrikusan elhelyezett, páratlan számú (minimum 3) furnérlapokból álló falemez , ahol az egyforma vastagságú rétegek rostiránya az előzőre mindig merőlegesen helyezkedik el, így is növelvén a termék szilárdságát.


A perforált lemezekkel számtalan formában és helyen találkozhatunk. Legyen szó építőiparról, gépgyártásról, mezőgazdaságról, vagy akár az élelmiszeriparról, biztosan megtaláljuk a terméket valamilyen jelleggel. Falap, falemez - Faáru típusa.


Ragasztott lemez luc, jegenye Ragasztott lemez , táblás Egyéb ragasztott lemez. Forest Márka nélkül. Szűrés Alaphelyzet. Tisztelt Partnerünk és Kedves érdeklődők ! Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.


A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek. PERFETTI PERFORÁLT LEMEZEK. Az alapanyagok között megtalálható.


Nyers, perforált farost lemez (MDF), színe világos barna,. Perforált lemezek és dekorlemez választék. Eloxált alumínium lemez , felülete eloxált. Használja a jelenlegi tartózkodási helyet.


Az Ön tartózkodási helye nem meghatározható. Sajnálatos módon előfo. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.


Mind a három felhasználási területen a tömör deszkázat illetve a hajópadló, lambéria és faházburkoló elemek felhasználása is gyakori választás. Alapozást, festést igényel. Ft eladási ár felett. Gyártói önkéntes garancia: A gyártó a saját termékére önkéntesen is vállalhat garanciát.


Az önkéntes gyártói garanciavállalás feltételeit a gyártó határozza meg saját belátása szerint. A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud. A megadott bruttó ár db-ra vonatkozik. Köszönöm a figyelmet!


Lyukacsos falrendszerek vásárlása és rendelése az OBI-nál. A LOCATELLI Hungária Kft. HOMAPAL) és különféle bambusz termékeket (bambusz tekercsek, bambusz panelek, bambusz tapéták) illetve nádfonatokat értékesít törökbálinti telephelyén és viszonteladó hálózatán keresztül az egész. Választékunkban megtalálható közel 3féle bútorlap, rengeteg munkalap, hátfal. Nagy választékunk van készleten a különböző rétegelt lemezekből, táblásított lapokból, színfurnérozott lapokból, MDF lapokból, és minden olyan termékből, ami csak kellhet egy bútor elkészítéséhez.


Az ár tartalmazza a minta gravírozását. A falemez speciálisan perforált , így biztosítva a különleges megjelenést. Gravírozható borítóval. Az első öt karakter jelöli az alap acéllemez minőségét. Hengerelt sárgaréz lemez és szalag forgalmazása kemény, háromnyegyedkemény, félkem.


A falemez építő és asztalos minőségű faipari termék, mely kifejezetten ipari felhasználásra specializálódott. A falemezeket felhasználják az építkezési anyag és a bútorgyártásban egyaránt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések