Vitali, 8:20 AM

2015. augusztus 7., péntek

Kő impregnálás

Workmaxx Hungary tools for high quality working. A természetes kő -, és kőhatású burkolatok esetében fontosa a felületkezelés is a fektetést követően. Mivel e burkolatok felülete enyhén, vagy erősebben porózus, könnyedén megtelepednek a szennyeződések, valamint a vízfelvétele is megnövekszik.


Színmélyítő impregnáló. Az impregnálás előtt a habarcsfugákat gondosan át kell vizsgálni és a hibákat ki kell javítani.

Fence, sidewalk, parking lot, stairs, patio cleaning of high pressure washer. We do it with a Kranzle Profi 160. A kőfelszínbe bekerülő szennyeződések táptalajává válnak különböző élő organizmusoknak. Mohásodás, algásodás valamint a penészesedés jelentkezhet. Az impregnálással meggátoljuk, hogy a víz bejusson a kő szerkezetébe, és ezáltal táptalaja legyen ezen organizmusoknak.


Betoncsiszoló, márványcsiszoló és polírozó szerszámok. Ott a legfontosabb az impregnálás , ahol meg tud állni a téglán a víz , illetve ahol alulról felverődik!

This video is unavailable. A csodálatosan kiépített kerti közlekedő, épített kerti bútor, teraszburkolat, vagy akár a lakásban alkalmazott kőburkolatok is megsínylik az eltelt éveket, a port, és az időjárás viszontagságait hosszú időn át, még ha megfelelően impregnált felületek voltak is valaha. Antik megjelenésű lábazati kő termékeink, (párkányhoz, lábazati szalag elemhez tartozó) sarokelemeink, párkányaink, kiegészítő szalagelemeink jellemzően profilált vagy domborfaragott homokkő vagy mészkő utánzatúak, kül- és beltéren egyaránt használható díszítőelemek. A beltéri ( és terasz) -lábazati elemek.


Lithofin kőápoló és kőtisztító szerek év múlva is mintha új lenne Nem rövid csillogás, időtálló ragyogás. Egy éve kiválónak bizonyuló módszer a kőápolás szakértőjétől Önnél is eredményes lehet? Kő impregnálás Védje márvány felületeit impregnálással! A téli csapadék jelentős kárt tehet a sírkövekben. A csapadék a légkörben lévő anyagokat felhordja a kövekre, amelyek jelentősen savas vagy lúgos kémhatásukkal megmarják azokat.


A térkő tartósságának növelése érdekében ajánlott mind a természetes kövek felületét, mind a betonból készült térköveket impregnáló folyadékkal kezelni. Ez a kezelés megelőzi a könnyű és közepes szennyeződések felszívódását a burkolókőbe, és erős szennyeződések esetén megkönnyíti azok. A felületen csökken a penész, gombák és mohák kialakulása. A kezelt felület ártalmatlan az élelmiszerek számára. Németországban, nanotechnológia szakértők által készült minőségi termék.


Roppantott kő SÜTTŐI mészkőből jellemzői: A magyarországi méltán híres süttői bányából származó, fagyálló mészkőből készült falburkoló kő.

Világos megjelenésű roppantott kő , melynek minden eleme kézi sprengeléssel készült. A nanotechnológia lehetővé teszi Önnek, hogy megvédje a kő és ásványi felületeit vízzzel, szennyeződéssel, olajjal és időjárási hatásokkal szemben. A kő és ásványi felületek impregnálása egyedülálló tulajdonságokat biztosít a felületnek, viszont nem változik a külseje és légáteresztő képessége. Minél porózusabb a kőzet annál könnyebben szivároghat a felületbe a víz.


Több évtized alatt ez jelentős károkat okozhat. Minél korosabb egy síremlék a felülete annál porózusabb és jobban. Az eljárás során az alkalmazott vegyszer, a kő felületén egy vízlepergető réteget képez, melynek hatására a rákerülő folyadék nem tud az anyagba behatolni, abban kárt tenni.


Két centiméter feletti lapvastagság felett vízszintes felületen is teljesen fagyállóak a burkolatok, de az impregnálás -felületkezelés javasolt, mert a vörösbor, kóla, kávé, valamint a zsírok- olajok nyomot hagyhatnak a padlón, valamint a beszivárgó csapadék erodálhatja a fugát, és a burkolat alatti aljzatot! Folyamatos igénybevétellel, kiömlött folyadékok, felmosó vegyszerek, karcolások károsítják a padló felületét. Sírkő, urna és egyéb kő termékek készítése gránitból, márványból, mészkőből. A kő , feldolgozott ásványi anyagok és egyéb ajándéktárgyak a legtöbb modern és hagyományos berendezésű otthont és irodát ékesíthetik.


Ez függ az anyag felvevő képességétől és szerkezetétől. Célszerű a kétszeres impregnálást rövid időn belül elvégezni, a „nedveset” a „nedvesre” elvet követve – azaz a második réteget fel kell hordani a környezet hőmérsékletétől és az anyag. Roppantott kő TARDOSI mészkőből jellemzői: Egyedülálló tardosi vörös kemény mészkőből készült, TELJESEN FAGYÁLLÓ roppantott kő , minden elem kézi sprengeléssel készül. Tavasszal a Construmán egy cég azt mondta nekem, hogy természetes kőburkolatokkal lehet zuhanyzót(!) burkolni.


Meg is mutatták, hogy a különböző impregnáló szerek hogyan módosítják a kő színezetét (volt olyan ami sárgított, volt ami kihozta a kő erezetét, s volt olyan amin semmi sem látszott). A Klinker és térkő impregnálóval a kezelt felület pórusai nem záródnak el, ezáltal a vízpára szabadon közlekedhet impregnálás után is. A vízzáró réteg viszont megakadályozza víz beszivárgását a kő mélyebb szerkezetébe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések